woensdag 28 maart 2012

Keur Triple Easyclean glas

KeurKozijn levert alle kunstof kozijnen standaard met het Tripe Easyclean glas. Dit type glas is uit 8 verschillende lagen opgebouwd wat u extra isolatie geeft, wooncomfort, extra veiligheid en inbraakwerendheid.

Isolatie waarden en UV-wering

Hoogrendementsglas(HR glas) isoleert over het algemeen beter dan gewoon dubbelglas. Dit type glas kan in elk huis toegepast worden en daarnaast is dit type glas goed voor het milieu.
HR-glas bestaat net zoals dubbelglas uit twee ruiten met daartussen een spouw. HR-glas is niet te zien door de onzichtbare metaallaag op de binnenzijde van één van de twee ruiten.

HR+glas zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar door de betere isolatie van uw kozijnen levert het u ook een enorme kostenbesparing op. Doordat u beter geisoleert bent houdt u de kosten laag, omdat u niet meer zoveel stookkosten hoeft te maken. Zo bespaart u honderden euro's per jaar. KeurKozijn levert haar kozijnen met een dikkere gasplaat, wat de isolatiewaarde en uw wooncomfort extra optimaliseert. Het is bewezen dat het Triple Easyclean glas 3 maal zo goed isoleert als gewoon dubbelglas en bijna 6 maal zo goed als enkel glas!

In HR beglazing zijn ook verschillende soorten. Het grootste verschil is de U-waarde. De U-waarde geeft precies aan hoeveel energie er door het kozijn verloren kan gaan. Hoe minder energie er naar buiten kan vanuit het kozijn, hoe beter de isolatie van uw ruit uiteindelijk is.